AKTUALNO: #Blog #Kalendar #Foto #Video

Početak projekta “I mi smo l(j)udi“

U Udruzi za unaprjeđenje mentalnog zdravlja “Vrapčići” predstavljen je projekt “I mi smo l(j)udi”. Projekt je osmišljen s ciljem unaprjeđenja kvalitete života i mentalnog zdravlja mladih sa psihosocijalnim teškoćama kroz društveno uključivanje i poboljšanje socijalnih vještina. Projekt je osmislila te ga provodi skupina mladih članova, volontera i zaposlenika Udruge za unaprjeđenje mentalnog zdravlja „Vrapčići”, a to su Magdalena Ražek, Igor Rizvić, Filip Rudaj, Luka Lavrić, Josipa Erdeši i Marko Ćosić, na temelju uočene potrebe u lokalnoj zajednici.

Predstavljen projekt Uspostava mobilnih timova peer podrške

U utorak, 8. rujna 2020. godine u Velikoj dvorani Gradske knjižnice Slavonski Brod predstavili smo projekt “Uspostava mobilnih timova peer podrške u zajednici za osobe sa psihosocijalnim teškoćama” građanima Slavonskog Broda, strogo vodeći računa o epidemiološkim mjerama. Nositelj projekta je Udruga Ludruga iz Zagreba, a Udruga Vrapčići provodit će projektne aktivnosti na području Brodsko-posavske županije kao partner na projektu.